Plaža Dražica

Na jugoistočnoj strani grada nalazi se niz prekrasnih plaža okruženih gustom borovom šumom.

Niz započinje hotelskom plažom hotela Ilirija i Adriatic, a nastavlja se šljunčanom plažom Dražica sve do pješčane uvale Soline.

Plaže se protežu duž lijepo uređene šetnice, a opremljene su svim mogućim pogodnostima. Tu su brojni kafići, restorani i zalogajnice, štandovi s palačinkama, fast food, trgovine, te štandovi s potrepštinama za plažu i suvenirima.

Na plaži su dostupne razne vrste usluga poput masaža na otvorenom, animacija za odrasle i djecu, najam skutera, pedalina, kanua i čamaca, te uživanje u brojnim vodenim sportovima i zabavnim aktivnostima.

Na samoj plaži Dražica nalazi se veliki tobogan uz koji je smješten i ronilački klub. Plaže su opremljene kabinama za presvlačenje i tuševima, a mogu se unajmiti ležaljke i suncobrani. Zbog postepenog prilaza u more, hlada i brojnih sadržaja plaže su savršene za obitelji s djecom, a uređen je i prilaz za osobe s invaliditetom.

Pješčana plaža Soline

Pješćano-šljunčana uvala u istočnom dijelu grada. Plaža je okružena borovom šumom, gdje možete pronaći osvježavajući hlad, a na plaži su na raspolaganju tuševi, kabine za presvlačenje, kafići, sladoled, dječje igralište, te teren za odbojku na pijesku.

Plaža Bošana

Nalazi se na sjevero-zapadnom dijelu grada. Šljunčana plaža je prostrana i s postupnim prilazom u more.

Iz grada se do ove plaže dolazi kroz 10-tak minuta šetnje uz obalu, a potom uređenom šetnicom iza nove marine.

Na plaži se nalaze kafići, restorani, sladoled, fast food, zalogajnice, štandovi sa potrepštinama za plažu i suvenirima te teren za odbojku na pijesku, dječje igralište i vodeni park.

Moguć je i najam skutera i pedalina. Plaže su opremljene kabinama za presvlačenje i tuševima, a mogu se unajmiti ležaljke i suncobrani.